Omahupi.fi - Aikuisten lelukauppa

Omahupi.fi on uusi, luotettava, rakkaudesta lajiin rakennettu seksivälineiden ja seksitarvikkeiden verkkokauppa, josta saa tilattua nopeasti ja luotettavasti välineen kuin välineen.Omahupi takaa huomaamattoman toimituksen lähimpään noutopisteeseesi, ennen kuin ehdit huomatakaan.

Valikoimasta löytyy laaja tarjonta tunnettuja brändejä kuten Fun Factory, WeWibe, Doc Johnson, Cal Exotics, Bathmate, Fleshlight, Pipedream, ToyJoy sekä Seven Creations. Kattavasta tarjonnasta löytyy myös laajasti erilaisia kategorioita, mm. kaikille tutut vibraattorit ja dildot, penispumput ja penisjatkeet, liukuvoiteet, pesuaineet, penisrenkaat, seksinuket, stimulaattorit sekä hierontalaitteet. Myös suosiotaan kasvattavat anaalilelut, strap-onit, bondage ja SM kategoriat, on vahvasti edustettuna.

Voit maksaa ostoksesi kätevästi esimerkiksi Mastercardilla, Visalla, Mobilepaylla tai vaikkapa ihan perinteisesti pankin verkkomaksulla. Selaile kauppaa, ihastu tuotteisiin ja klikkaa himoitsemasi seksivälineet ostoskoriin. Yli 39,00 € ostoskoreihin, annamme kaupan päälle ilmaisen toimituksen.